| Print Print Page
Tid för varmare kläder?
Även om vi alla gillar sommaren så börjar det bli kallare ute och det är dags att ta på oss lite varmare kläder.
Vi tänkte att du kanske ville ha lite tips på kläder som fungerar perfekt när du ska ut och träna i höst och vinter.
Byxor Elite Thermafleece med hängslen

Sköna vinter-tights med Elite Thermal Fleece på insidan och vindskyddande Elite Barrier på utsidan. Byxorna har en kontursydd passform som gör att värmen hålls nära kroppen och softshell paneler i fram, bak och på området runt knäna som ger bra vindskydd samtidigt som det ventilerar. De har bekväma hängslen som går upp en bit över mage och rygg för att hålla värmen, 20,3 cm blixtlås och silikongripper vid anklarna, Elite 3D Chamois®-padding och reflekterande detaljer.
Jacka Elite Thermal Barrier

Varm jacka med Elite Thermal Fleece-tyg på insidan och Elite Barrier tyg på utsidan som står emot vind och väta. Jackan har långt blixlås i fram med extra tätning, elastisk nederkant, reflekterande detaljer och ficka i bak med blixtlås.
Underställströja Barrier kort ärm

Underställs-tröja med kort ärm och vindtät frontpanel som gör att den passar i kallt och blåsigt väder. P.R.O. Minerale™-tyget transporterar fukt bort från din kropp, torkar otroligt snabbt och absorberar lukt. Tröjan har en designad passform och ett inbyggt UPF30 solskydd.
Handskar Shine Wind Mitt

Smidiga fingerhandskar sydda i P.R.O. Thermal Lite material som håller händerna varma i milda temperaturer. Handskarna har ett vindskyddande material som kan dras fram över alla fingrar förumot tummen, när man inte vill använda det extra vindskyddet stoppar man smidigt tillbaka det tunna och mycket packvänliga material i en liten ficka på ovansidan av handen. Handskarna har silikongripper på insidan av handen, en liten ficka på insidan av handleden där nyckel kan förvaras och reflekterande detaljer.
Skoöverdrag P.R.O. Barrier WxB

Skoöverdrag sydda i WxB material som ger optimalt skydd då de är helt vattentäta med tejpade sömmar. De har en varm insida av fleece, Kevlar-förstärkt yttersula, stretchigt material påsytt på sulan som gör att skydden smiter åt runt fötterna. Skydden har reflekterande detaljer och rekommenderas för landsvägsskor.
Mössa Barrier Skull Cap

Hjälmmössa med vindskyddande material i fram och skuren så att de täcker öronen. Materialet flyttar fukt till utsidan av mössan vilket bidrar till snabb torktid. Den har också en smidig öppning i bak för hästsvans.